Jobb

Kezd hatni a cucc. Kellett neki bő két hét de mostmár egész jól kordában tart. Elkezdtem alaposabban átnézni az allergia tesztemet is... Minden dajcsul van rajta natürlich plusz az összes tesztelt növényfelére volt allergiás reakció úgyhogy nem "elemztem" ki eddig. De most, hogy lefordítottam egyértelműen a fák virág pollenjeire vagyok allergiás. A tesztelt fákra-bokrokra brutál allergiás reakció, míg a gyomnövényekre minimál (pl. parlagfű) Úgyhogy reménykedem április május gáz de aztán majd minden tuti. Most még egyértelműen kell a gyógyszeres kezelés, sokszor kaparja "valami" a torkomat. Jön a reggeli illetve esti dózis és utána máris jobb...

városban nyomom a hardcore-t

Tudok megint aludni, sportolni... nagy érték. Az utóbbi hetekben futogattam a 7-8 kilómétereimet, de nagyon gyengének éreztem magam. Nem tudom vajon a gyógyszertől vagy csak ennyire kivett az áprilisi legrosszabb stádium?

De a héten például már érezhetően jobb a kondim. A 10 kilóméter futás is jól esett, sőt tegnap nekifutottam egy 20-asnak némi szinttel, felfutottam itt a berlini mount everestemre... háromszor! bocsi... félelmetes 200 méter szint be is ugrott talonba, durva na! :)) Alles gut...


Ma 22 fok, full napos ídő.. mivan? Kijavították a bugokat a mátrixban? Vagy mégis csak meghaltam a robbanásban? Oké az igazsághoz tartozik, hogy az utóbbi hétvégéken már tűrhető volt az ídő,  gurulgattam bicajjal is. Két hete toltam Chrissel egy RTF-et, 162km egész jól ment, a végére is maradt kondi. Nem arra számítottam... Múlt hétvégén egy montis karika Norbival az is tök jó volt. Ma gondoltam nyomok egy alap állóképességit avagy lazát a versennyel.

Ááá de jó volt, persze a vége felé fájt a seggem, fájt a derekam, de még a 40 km-en át szembeszél sem vette el a kedvem túlságosan. :) Jaa először rövid naci, rövidújjú poló felállás bringán idén. Máris van kedvem csapatni... i'm that simple... i am maaan! :))

Arra is gondoltam közben, így jobban is ér végre a napsütés, jöhetnek a D vitamin hegyek, hátha ez is segít az allergia ellen... Bőven van ídő a bicajon mindenféle teóriákon agyalni... :)Még nem tünetmentesen, de javulóban és továbbra is optimistán. Fight on!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése