2012. május 30., szerda

Móka a Balti-tengerben

    A hosszú hétvégét Rostockban töltöttük, előre néztem a tengervíz jelentéseket, 10-11 fokot mutattak a műszerek, ez a part közeli sekély vízben lényegesen jobb volt azért, megkockáztatom a 13 Celsius fokot is! :-))
Az ídőjárás viszont szuper volt 20+ fok és ragyogó napsütés, strandídő! Ideje volt bevetni a triathlon neoprén ruhát.
    Huhúú nem mindennapi móka volt. 3 napig voltunk a végére azért belejöttem, apró trükkökkel, mint  pl. mindig a nap felé levegővétellel elég jól tudtam az arcomat melegíteni, így az utolsó nap utolsó úszásán (napi 2-3szor úsztam) már lenyomtam bruttó 975 métert 22 percnyi lubickolás alatt. Csak a lábaim voltak bokától lefelé eléggé elgémberedve a vízben 15 perc után.
   Miután hazajöttem, leporoltam a videószerkesztő progimat és most nem motoros videót, hanem zenés, úúúúszós videó klippet szerkesztettem a néhány felvételből.  Ebből is lehet szórakoztatót összerakni? ;-)

2 megjegyzés:

  1. Szép, folyamatos karmunka. Talán egy kicsit jobban ki lehetne nyújtani a karokat előrenyúlásnál. De ez csak az én tippem, meg nem biztos, hogy a távolodó mozgásodnál ez jól látszik.

    Basszus, az a sok őrült:) mit keres fürdőruhában a 13 C-os vízben ?:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kösz. Szerintem kinyújtom, csak az utolsó fázisa az előrenyúlásnak a víz alatt van. Majd egyszer összehozunk egy közös úszást aztán jól megszakértjük egymás úszását! :)

      Ja hát 15-16 fokban itt már lubickolás van. Balcsin anno kelet németek a hideg vízben? Hát emiatt, ők itt edződnek a Balti-tengerben. 20 fokot kb soha nem éri el itt a víz, 18-19 max. :)

      Törlés