2013. október 2., szerda

Utolsó simítások :)

   Három alapvető dolog, amire próbálok figyelni ha konkrét cél felé szeretnék fejlődni és szorít az ídő. :-))

Ezek: -nyilván az edzések      
          -a megfelelő étkezés   
          -az elegendő pihenés   

Bármelyik elhanyagolása hatással van az összteljesítményre.
   -edzeni könnyű
   -étkezni mégkönnyebb, a nehézség a megfelelőenben van ;-)
   -pihenés, na igen, este ídőben lefeküdni, ez a gyenge pontom. Azért igyekszem, hogy a 8 órát legalább össze hozzam. 9 órányi alvás meg már egyet jelent nálam egy full generálozással.

Egy baleset, egy frankó verseny, némi torokfájás a hónapban, de azért "igyekeztem". Talán az utolsó hétvége volt a legjobb. Abszolút sikerélmény nekem amikor megcsinálom ezeket a futásokat. Szombat 20 km (4:28 iram), vasárnap 31 km (4:57 iram) GA2-ben. Az ilyen akcióktól leszek gyors és erős... remélem! Ezt a hetet még megnyomom, jővő héten aztán már semmi keménykedés. ;-)

szeptemberi mozgások
   Tegnap megnéztem a maraton verseny útvonalát. Hú, nagyon sok a kanyar és közülük ráadásul 7 darab az 180 fokos fordító. Nem könnyítik meg az előre haladást.

Budapest Marathon útvonala 2013-ban

4 megjegyzés:

  1. a frankó versenyen kívül ugyanazt az utat járom be, mint te :). Baleset megvolt, vasárnap este meg nyelni nem tudtam, annyira fájt a torkom, most éppen a takonykórnál tart a vírus, szóval futás harmadik napja semmi. Mondjuk most már nem váltom meg a világot jövő vasárnapig, de egy-két gyorsító edzést szívesen csináltam volna. Így a semmi marad, egyáltalán remélem, hogy a szervezetem ki tudja pihenni ezt a vírust 13-ig.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor ismételten jobbulást kivánok! :) Ha javulsz, még jővő héten is futhatsz simán rövid gyorsat hét első felében. Ha másra nem, pszihológiailag biztos jó, önbizalmat ad. :)

      Szerintem az őszi ídőpontba tett (érthető) maratonok miatt sokakat utolér ez a kellemetlenség. Nálam annyiból szerencsés, hogy már "ismerem" ezt a víruspajtást, bekapom szinte minden ősszel. Ha egész nap fekszem és tonna szám iszom a teát akkor sem múlik el 2 hétnél hamarabb...úgyhogy futok. Nem az tesz be a torkomnak, hanem a lakás, iroda száraz levegője...

      Törlés
  2. ami most vigasztal, hogy a héten megkapom az új timex órámat :)

    VálaszTörlés