2011. június 9., csütörtök

Airport Run, júniusra is akadt egy félmaraton Berlinben

    A június elejére tervezett Potsdam félmaratonon nem futottam, mert közben úgy alakult, hogy haza tudtunk ugrani Magyarországra. Így, miután visszaértünk, körülnéztem a neten, hol és mikor rendeznek mostanában félmaratont. Nem is figyeltem fel az Airport Run-ra, de másnap jött egy email, hogy engednek még az árból is. Kapóra jött, jelentkeztem. :)
    Ami a futást illeti, májusban inkább közepes távokra futotta ;), de látom, hogy a futósebességem fejlődése kezd szépen megmutatkozni.
    A verseny jővő hét vasárnap lesz, 2 órán belülre várom magam mindenféleképp, ha nem jön semmi váratlan a futás alatt közbe. Az a tervem, hogy a hétvégén már csak egyszer  másfél órát futok, mint "hosszú táv" ráhangolódásnak, előtte még ezen a héten egy 1 óra körüli tempósabbat, jővő héten kedden szeretnék még egy intervallt és a hét második felében szintén egy órás de laza futást.  Emelett még bringázni is fogok biztosan.
Hétfő:   13 km,   1:09 óra,     5:18 perc/km
Kedd:   bicó
Csütörtök: 15km, 1:19 óra,   5:16 perc/km  (pb 15km)

   Az épülő új berlini reptér területén zajlik majd a verseny. A közelmúltig 3 repülőtér működött Berlinben, az egyik (Tempelhof ) már be is zárt, a másik 2, Tegel és Schönefeld  még üzemel. Végül ezeket fogja kiváltani ez az épülő új BBI, Airport Berlin Brandenburg International, amely a schönefeldi reptér kibővítésével jön létre.A beruházók be szerették volna bemutatni a projektet a berlinieknek, így jött az ötlet, hogy a területén futóversenyt rendeznek, immár 5. alkalommal.  Én már átadásközeli állapotban láthatom, 2011 végére tervezik az átadást.

Honlap:  AirportRun
Dátum:   2011.06.19.
Rajt:       9 óra
Pályarajz:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése