2013. március 12., kedd

TIMEX a láthatáron


   Friss hírek! Lehetőségem lesz Timex sport termékeket kipróbálni, használni!  Cserébe írok majd az ezzel kapcsolatos tapasztalataimról a blogra. :-)

   Bővebben, a Timex Magyarország írt egy emailt, hogy lenne e kedvem írni a sport termékeikről.  Nincs szerződés, nincs rögzített ellenszolgáltatás, nincs kötelezettség. Egy ötlet. Egy megkeresés egy lehetőség, egy izgalmas érdekesség számomra. Még jó, hogy lenne!

   Először is, imádom a CÉL eszközöket! Ami  jó esetben segít abban, hogy elérjem a kitűzött céljaimat. Ellenben a haszontalan gadgetekkel amiknél maga a vásárlás teremti csak meg az igényt a használatra és semmilyen, előre jól definiált célunk nincs az eszközzel (ídőpocsékoláson kívül). 

   A másik dolog, ami máris reklámnak fog hangzani, de ez akkor is én vagyok, hogy azért döntöttem 2 éve a Timex Run Trainer GPS vásárlása mellett, ráadásul akkor még az  Egyesült Államokból (Európában még nem forgalmazták) rizikózva a garanciás komplikációkat is, mert ez az óra COOL! Vagányul néz ki! Utálom a béna, minimál, vagy komolykodós dolgokat. Ha az eszköz arra hivatott, hogy a szabadídőm élvezetéhez tegyen hozzá, akkor legyen élettel teli, sportos. Pont mint a sport motorom. Egy Fireblade, piros-kék-ezüst színű! Feketét? No way! A komolykodást meghagyom másoknak. :-)
   Szóval tetszik, hogy a Timex Ironman és egyéb sport óráik talán ezt az irányt is követik. Persze ez csak az én interpretációm... Valószínűleg ennél azért kicsit összetettebb egy ekkora cég, “ image” koncepciója. (és biztos fogok egyszerű óráikba is botlani)

   És persze egy tök érzelmi dolog is, hogy kicsit "profi" sportolónak is érezhetem magam a felkérés által. Persze nem anyagilag, hanem az elviekben. Hogy én itt összevissza futkározok lassan öregfiúként és egyszercsak megkeres egy nagy cég mint a Timex, engem? Na neee.  :-)
   Szóval, aki nem szereti Hofi Gézát, vagy nem cseng a hangja a fülében, az legyen olyan kedves ugorja át a következő tőle ismert klasszikust: -Há viccőősz?? Azéé? Azé bármit!! Szopok-Nyalok-Gombot varrok!  :-)))

   Na de  PONT, hogy NEM az ídézett felállásról lesz itt szó!

   Ez a blog továbbra is az én PRIVÁT blogom.  Senkinek semmilyen ráhatása nincs (a Blogger.com használati feltételein túl), miről, mit és hogyan írok. Továbbra is a privát sportolgatásaimról fog szólni. Rólam, a sportról és az azon keresztül szerzett élményeimről.  Ez annyival bővül ki csak, hogy megosztom a tapasztalataimat az eddig is említett felszerelések mellett egy egy kipróbált, vagy folyamatosan használt Timex termékről is.

   Ez az egész történet néhány email váltás eredménye. Ez is egy érdekesség számomra. Tetszik ez a “laza” kapcsolat …  De ne szaladjunk ennyire előre, hiszen még el sem kezdődött a móka. :-)

   Nem tudom még, hogyan fogok írni. Lehet, hogy lesz olyan óra, amiről részletesebben, szinte "tesztet" írok, egy másikról inkább csak a benyomásaimat.  Persze igazi profi tesztet nem akarok írni, abban semmi érdekes  nincs, az csak egy száraz dokumentáció... nem a szabadídőmben,  köszönöm.
   Inkább a személyes ígényeim tükrében fogok róluk írni  és az is számítani fog, mennyire illeszthetőek a "cuccok" az edzéseimbe. Amelyeket jobban ki tudok használni, azokról többet illetve akár többször is írok majd, ahogy újabb és újabb tapasztalatok érnek a használatuk közben. Vasárnap futás alatt eszembe jutott egy ötlet ezzel kapcsolatban, ami szerintem egy nagyon egyszerű, de szuper informatív kis trükk lenne, akár egy alap koncepciót is adhatna a témának. De nem lövöm le a poént, lehet nem is lesz majd jó… ;-)

  Bevallom, izgatottan várom már a postást. Az első "szállítmánnyal" ez fog érkezni:

2 megjegyzés: