2012. szeptember 2., vasárnap

Versenypálya látogatás ídőbringával :-)


    Múlt hétvégén volt a  Sportscheck félmaraton, jővő vasárnap lesz a Schorfheide-lauf, egy terepfutó verseny. Emiatt a vasárnapi 21,1 km után a héten nyomtam is tovább megállás nélkül.

A heti futómennyiség:
Kedd:           13,3km,  1:12 óra, 5:27 át,  139 áp    ...regeneráló futás
Csütörtök:   17,5 km, 1:30 óra, 5:08 át, 155 áp
Szombat:      25 km, 2:05 óra, 5:00 át, 152 áp

Bringáztam szerdán, és úsztam egyet csütörtökön. Az úszást nagyon élveztem. Hiányzott...

Szerettem volna egy hosszabb kört is nyomni a bringával a hétvégen. Adta magát a pályatréning Gross Döllnben, a haverom Langit kérdeztem mondta mennek. Ok, ez egy kb 100 km-es karika, 53 km oda, kajálás a pálya büfében, kis duma a motoros brigáddal,  majd ugyanannyi vissza. Kész volt a terv.

Odafelé le akartam vágni egy rövidebb úton, arra még sose mentem jelszóval, aminek a vége földes úton, macskaköves úton tekerés 10 kilóméteren át lett a vége. Versenybringával, szuper, reménykedtem csak defektet ne kapjak, megúsztam. Az erdő a  táj viszont nagyon szép volt, elgurultam az erdőben egy tó mellett is, kárpótolt a táj a rossz útvonal tervezésért.

Beértem a Driving-center területére és ennek a telepnek a látványa fogadott:



 Ameddig ellátni szolár panelek... tiszta science fiction volt...

Eljutottam a pályáig, beparkoltam Langi Kawája mellé..., illusztrálom a változást fotókkal: :-)

2010. Október
2012. Szeptember :-)))

  Kaja, duma után Langi a délutáni menetekre, én a hazaútra feltankoltunk és ezután mostmár a megfelelő útvonalon elindultam hazafelé.

Minden motorba kell ecet! :-)
107 km lett a tekerés összesen (oda és vissza tréning logok), hazafelé úgy a 80. km-től már nem esett jól a móka. A seggemet ez az ülés is kikészítette, igaz később kezdődtek a problémák mint a régi üléssel, de komolyan így nincs kedvem bringázni hogy nagyon fáj a hátsó fertályam...inkább futok akkor...kínozni nem fogom magam, eléggé mérges voltam már a végén...biztos hozzá is kell szoktatni a nemes testrészt az efféle igénybevételre de legszívesebben úgy lennék vele mint az új cipőkkel, amiket az első pár napban nem ajánlott hordani, hoszen olyankor töri fel a lábat, ha haa...

A heti activity jó volt, 10 és fél óra, véégre újra napi szinten mozgásban...rulez. Vállam csendesen követ a terveimben, kop kop kop. :-)

4 megjegyzés: